Bine ati venit !

Bine ati venit !
   Bine ati venit !

   Suntem echipa Decotex Style si am inceput un nou proiect, Decotino.ro - magazinul tau online de materiale textile destinate lenjeriilor de pat, fetelor de masa dar si a altor materiale textile. In acelasi timp ne propunem sa devenim si atelierul dvs online pentru confectionarea lenjeriilor de pat si a fetelor de masa asa cum ai nevoie pentru familia si casa ta.
   
    Suntem prezenti pe piata materialelor textile destinate casei tale inca din anul 2016, an in care am deschis magazinul nostru fizic din Pitesti - Complex John. Inca de la inceput am incercat sa asiguram o calitate cat mai buna a materialelor si a serviciilor oferite de catre echipa noastra. Zi de zi incercam sa gasim noi materiale care sa asigure o plaja cat mai mare de gusturi dar si de intrebuintari pentru caminele dvs.
     Inca din anul 2017 am fost prezenti in online prin primul nostru site de prezentare www.decotexstyle.ro iar de acum am lansat proiectul Decotino.ro - primul nostru magazin online , prin acest proiect dorim sa ajungem mai aproape de tine.
     Decotino.ro (www.decotino.ro) isi doreste sa fie un magazin online simplu, cuprinzator care sa iti aduca in prim plan varietatea de produse si multitudinea de modele pe fiecare segment.

     Va multumim ca sunteti prezenti pe site-ul nostru si va dorim o navigare cat mai usoara !

Cu drag, 
Echipa Decotex Style (acum si Decotino.ro)
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!